Denumirea partilor
Site – Printermag.ro
Cumparator – persoane fizice sau persoane juridice care inregistreaza una sau mai multe comenzi pe site
Vanzator – Romind Serv, cu sediul social adresa, cui, j
Comanda – reprezinta documentul electronic dintre cumparator si vanzator, prin care vanzatorul este de acord sa proceseze serviciile primite conform
specificatiilor primite de la cumparator, si sa le livreze la adresa mentionata de acesta, iar cumparatorul este de acord sa plateasca produsele
si serviciile care se regasesc in comanda
Produse si servicii – orice reper din comanda care urmeaza a fi procesat si livrat de vanzator conform informatiilor primite de la cumparator
Contractul – reprezinta orice comanda plasata pe site de cumparator, si confirmata ulterior

Siteul Printermag.ro (elemente grafice, texte, logo-uri, imagini, baze de date) este operat de firma Romind Serv SRL. Fotografiile de produse, descrierile, specificatiile, materialele video, sunt publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi (importatori, distribuitori, producatori, etc). Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor si a produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enumerate in acest document cu efectele si consecintele ce reies din aceastea.
Continutul siteului Printermag.ro nu poate fi utilizat, si reprodus in alte scopuri decat cele legal permise.

Modalitati de plata si facturare
Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru a stabili detaliile legate de realizarea comenzii, timpul de execuie estimat, si modalitatea de plata. Plata serviciilor se poate face in trei moduri: cu cardul, prin transfer bancar, sau numerar pentru comenzile ridicate de la sediu (nu este disponibila optiunea de plata ramburs). Vanzatorul va emite o factura pentru cumparator, conform reperelor, si pretului din comanda, iar cumparatorul are obligatia de a furniza vanzotorului informatiile necesare pentru emiterea facturii, conform legislatiei actuale.

Obligatiile vanzatorului
Vanzatorul (Printermag.ro) are obligatia de a informa cumparatorul (clientul) dupa receptia comenzii cu privire la timpul de executie, si posibilitatea executare a comenzii conform informatiilor solicitate de cumparator in pagina de comanda, si de a livra produsele din comanda la adresa indicata de cumparator.
Procesarea comenzii va fi efectuata doar dupa primirea acceptului BUN DE TIPAR, si confirmarea PLATII de catre cumparator. Vanzatorul poate modifica in orice moment informatiile prezente pe acest site, fara o instiintare in prealabil.

Obligatiile cumparatorului
Cumparatorul prin inregistrarea unei comenzi pe siteul Printermag.ro isi exprima acordul de acceptare a termenilor si conditiilor acestui site. Dupa plasarea unei comenzi, si stabilirea detaliilor privind timpul de executie, si livrarea materialelor care fac parte din comanda cumparatorul trebuie sa achite contravaloarea produselor, sau serviciilor aferente acesteia.

Prelucrare date cu caracter personal
Datele colectate de siteul Printermag.ro de la utilizatori sunt prelucrate numai in scopul de a oferirii conditii optime a serviciilor asociate site-ului.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, dar si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in zona comunicatiilor electronice.

Garantii
In situatia in care vanzatorul nu poate executa o anumita comanda personalizata datorita indisponibilitatii pe stoc a anumitor materiale, acesta va informa cumparatorul despre aceasta situatie la data in care va lua cunostinta, iar comanda va fi anulata, sau se va stabili un nou termen de livrare,
in functie de revenirea pe stoc a materialelor respective. In cazul in care produsele au fost achitate de catre cumparator, suma va fi rambursata intr-un cont specificat de cumparator print trimiterea formularului de rambursare disponibil pe site. Orice problema legata de calitatea si executia
comenzilor trebuie semnalata in maxim 48h de la receptia acestora prin email, si telefonic.
Vanzatorul nu poate fi raspunzator pentru date eronate primite din partea cumparatorului, privind contul bancar, banca, nume sau pentru erori de redactare dupa primirea confirmarii BUN DE TIPAR.

Legea aplicabila
Termenii si conditiile acestui site este supus legii romane. Orice litigiu care poate aparea intre vanzator si cumparator se poate rezolva pe cale amiabila, daca acest lucru este posibil, sau se va apela la instantele judecatoresti compentente incazul in care nu este posibila o intelegere amiabila.