DE OBICEI PRIMIM INTREBARI DESPRE

Cum comand?

Puteti inregistra o comanda navigand pe categoriile de produse si servicii situate in partea stanga, selectand ulterior serviciul dorit il puteti configura alegand optiunile disponibile in partea dreapta. Inainte de plasarea comenzii puteti vizualiza pretul total al comenzii, si atasa o macheta cu grafica, sau informatiile necesare pentru procesarea comenzii.

Cum platesc?

Plata serviciilor se poate face in trei moduri: cu cardul, prin transfer bancar, sau numerar pentru comenzile ridicate de la sediu (nu este disponibila optiunea de plata ramburs).

Cand primesc comanda?

Termenul standard de procesare a comenzilor este de 2-4 zile, in functie de complexitatea comenzilor, si primirea confirmarii platii.
Pentru pentru comenzile urgente vom face exceptii in cazul in care timpul ne permite, fara costuri suplimentare.

Cum primesc comanda?

Toate comenzile sunt livrate prin curier rapid oriunde in Romania prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si Bookurier.

Cat costa?

Costurile produselor si al serviciilor le puteti afla dupa configrarea acestora in pagina de produs, in functie de materialele, si optiunile alese.
Comenzile cu o valoare de minim 100 lei beneficieaza de transport gratuit, iar pentru cele mai mici de 100 lei costurile sunt 8 lei in Bucuresti, si intre 19 si 25 lei in Tara.

NU ATI GASIT RASPUNSUL?

Va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru mai multe detalii.

Trimite mesaj